Tuska-perjantain jatkot, On The Rocks

Kamalan toinen kesäkeikka oli ilmaston suhteen täysin vastakohta juhannukseen nähden. Tuska-festivaalin aloituspäivä ja välitön läheisyys nostattivat tunnelmaa. Matka Jyväskylästä Helsinkiin oli äärettömän kuuma ja Emilia onnistui sotkemaan jo autossa kaksi keikkapaitaa.

getfile_004

Onneksi Rocksin kellarissa oli viileää, kun pääsimme roudaamaan. Soundcheck meni suhteellisen hyvin ja kivuttomasti. Takahuoneessa tutustuimme Souldumpin mukavaan porukkaan ja teimme paitavaihtareita. Oma keikka tuli kohdalle yllättävän nopeasti, mutta se ei haitannut. Time flies when you’re having fun.

getfileKeikan aikana ei Rocksin kellarissa palellut, sillä tupa oli täynnä juhlivaa Tuska-kansaa. Fiilis oli mahtava, varsinkin Keikka meni todella hyvin, paitsi huomattiin, että Päiviä ei saa kehua. Rumpalilla nousi palaute hattuun ja keskittyminen herpaantui. Emilia oli tyytyväinen laulusäröönsä ja basisti huusikin sydämensä kyllyydestä. Tämän keikan jälkeen Kamala oli todella liekeissä.

Loppuillasta Karita ja Päivi keskittyivät juttelemaan juhlakansan kanssa, kun taas Emilian teki mieli siivota takahuonetta. Koimme pienen lottovoiton, kun saimme tilataksin lennosta Rocksin edessä puoli kolmelta aamuyöllä. Sillä köröttelimmekin majapaikkaamme Kirkkonummelle, tosin taksikuski eksyi matkalla.

getfile_002

getfile_003Lauantaiaamu alkoi Pikku Britannia -DVD:n parissa. Kävimme syömässä loistavaa texmex-sapuskaa Rocksin naapurissa Texasissa. Kotimatka sujui melko rattoisissa merkeissä Annen ja muiden pikkubritannialaisten sloganeita hokien.

…because I’m the only gay in the village!