Ikkunarock 2012

15.00 – 15.50 Sweet Offer
16.10 – 17.00 Annie Mall
17.15 – 18.15 Twolslide
18.30 – 19.30 Kamara
19.45 – 20.45 Rajan Takaa
21.00 – 22.00 Kamala
22.15 – 23.00 Matti Salama Teppo
23.10 – 00.00 Slack Bird

Taas kerran Ikkunarockiin käy Kamalan tie. Mukavaa on aina Redneckissä ollut, mutta nyt mennään ekaa kertaa ulkoilmafestivaaleille tämän tapahtuman merkeissä. Tapahtuma pidetään nyt toista kertaa Ainolanrannan kesäteatterissa.

Reenikämpille mennään ajoissa, koska mielekiintoisena kokeiluna suoritetaan Kamojen tunkeminen Karitan autoon. Aiempaa kokemusta ei ole. Koska matka on lyhyt, niin ei jaksettu säätää mitään peräkärryhommia. Alku meni hienosti, kunnes tajuttiin että Timppa tai Emppu ei  mahdu kyytiin. Päätettiin kuitenkin änkeä itsemme autoon. Matka sujui rattoisasti kolme etupenkillä. Päätettiin kyllä, että tämä ei tule toistumaan. Vaihekeppi hanurissa ei välttämättä ole miellyttävin matkustustapa. Edes lyhyellä matkalla.

Paikalle päästyämme huomaamme kumossa olevan ulkoilmalavan. Ajateltiin vaan, että aikataulut venyy pahasti. Kävi kuitenkin ilmi, että yöllinen sade ja tuuli oli kaatanut koko lavan. Onneksi kuitenki näin, ettei kukaan kerennyt soittohommiin lavalle ja olisi saanut siinä vaiheessa niskaansa koko lavan.

Suunnitelman muutos. Soittovehkeet kasattiin sitten tanssilavalle, joka osoittautui hyväksi ideaksi. Iltapäivän ja illan aikana tulleet sadekuurot todistivat sen. Aikataulut hieman venyt, muttei mitenkään haittaavasti.

Kamalalla oli tsekki kahden maissa ja keikka ysiltä. Siinä olikin pitkä päivä aikaa hoitaa bändin asioita. Hoidettiin levyasioita ja sovittiin keikkoja. Terassilla istuskelun voi näköjään myös tehdä hyödylliseksi.

Päivällä porukkaa ei paikalla ollut ihan hirveästi, mutta iltaa kohden ihmisiä saapui kiitettävästi paikalle ja festarijärjestäjät pääsivät omilleen. Ja ainakin meidän keikalla meininki oli hyvä! Kiitos kaikille keikalla olijoille! Oli mahtavaa! Lavasoundit oli myöskin erittäin hyvät! Paitsi Rumpalilla, jonka rumpumonitori meni rikki. Mutta homma saatiin toimimaan ilman sitä :)

Tsau!