RedNeck, Jyväskylä

Mahtavaa! Tuttu ja turvallinen keikkapaikka Redneck! Paikka missä kaikki asiat toimii paremmin kuin hyvin. Hyvä fiilis lähteä! Tosin Karita potee lenssua ja Timppa valittelee samantapaisia oireita. No, ei anneta sen haitata. Kaveriksi saatiin lämppäämään meitä Slowmotion Downpour niminen orkesteri. Mukavaa ja tuttua porukkaa Jyväskylästä. Se on aina kivaa, että viihtyy.

Lyhyen matkan takia ei koettu tarpeelliseksi hommata kahta autoa, vaan tehtiin kaksi reissua. Toimiihan se noinkin, vaikka ei siinä hirveesti huumoria piisannu. Seuraavaa keikkaa varten hommataan sitten joku keissi rumpuständeille. Ei oo kivaa muuten tämä. No, kyllähän ne kamat lopulta päätyi neckin lavalle.

Meidän virallinen livekuvaaja Risto oli virittämässä vehkeitään lavan sivussa, että saatais mahdollisimman hyvää videomateriaalia meidän keikasta. Saas nähdä miten käy. Jänskättää.

Perus hengailua ja odottelua tsekin jälkeen. Päätettiin nälissään mennä vetämään hirveät hiilarimätöt mäkkäriin. Suuri virhe! Jatkossa ei Kamalalle hiilaria ennen keikkaa, ellei saa perua esiintymistään järkyttävän väsymyksen vuoksi. Ei mitään eloa kenessäkään ja keikkatunnelmaan pitäis päästä. Mikä neuvoksi. No, ystävämme lonkero ja olut otettiin välittömästi apuun. Kyllähän sitä eloa rupes kropassa pikkuhiljaa löytymään.

Ei muuta kun lauteille. Karitan ääni kesti mainiosti. Muutenkin oli huikea fiilis ja porukkaa oli. Unohti kokonaan, että kukaan on kuvaamassa keikkaa. Ystävämme Tony Kaikkonen tuli jälleen kerran Panterassa ja Sepulturassa mikin varteen. Toimii! Käytetään jatkossakin aina kuin mahdollista! Mukavaa piristystä keikkaan!

Kiitos jälleen Redneck! Kohtahan me taas nähdään!

Kommentoi

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä...: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>