Foxmanni, Veteli

Foxmannin hevi-iltamat vuorossa. Eikä tämäkään ensimmäinen kerta. Peräkärryä se vaati tälle reissulle. Säätöä aikatauluissa, mutta onneksi tuli soiteltua puhe-elimillä ennen lähtöä. Kitaristi luuli, että piti lähteä 12.30 ja basisti klo 13.30. Kumpi siinä nyt lienee oikeassa ollut. Päästiin me kuitenkin ajoissa liikkeelle. Ja perillekin, vaikka oli ehdottomasti pakko pysähtyä Kyyjärven shellille syömään paholaisen kanaa. Parhautta on se. Siitä tuli koko bändin suosikkisafka. Siitä ei jatkossa ohi ajeta.

Perille päästyämme huomattiin Foxmannissa positiivisia sisustuksellisia muutoksia. Hotellia oli alettu kunnostaa. Hienoa! Lava oli edelleenkin todella pieni, mutta siihenkin ehdotuksia oli jaossa. Kaiken kitinän jälkeen, että ei mahdu lavalle jne. saapuu paikalle lämppäriorkesteri Chainhead Lappajärveltä. No, niitä oli seitsemän henkilöä. Loppui äkkiä se meidän ininä. Kyllä ne vaan sinne jotenkin mahtui lopulta.

Tsekin jälkeen ajateltiin käydä ajelemassa Kaustisella. Karita ja Timppa oli siellä musiikkilukiossa, joten käytiin verestämässä vähän muistoja. Tietysti myös Vetelin kylällä täytyi perinteinen lenkki heittää ja käydä tsekkaamassa  mm. Empun ja Karitan ala-aste.

Sitten vinkumaan ruokaa. Pizzaa tuli että pätkähti. Maha pystyssä hotellihuoneeseen relaamaan ennen keikkaa. Väsyttämäänhän siinä alkoi. Hyvin tuokin päätös taas piti bändillä, ettei hiilaria ennen keikkaa. Mutta sitä saa mitä tulee, heh :D Hirveellä tuskalla sängystä ylös ja naamat ja asut kuntoon. Sitten piristysoperaation vuoro. Iloksemme huomattiin, että hotelli oli loihtinut oikein kamalan nimikkodrinkin. Tietysti sitä heti maistamaan.

Porukkaa ei hirveästi hevi-iltamat Vetelissä vetäneet. Osa oli jopa maksanut kympin sisäänpääsymaksun ja lähteneet  soiton alkeaessa pois :D  Kiitoksia teille ketkä olitte paikalla! Meillä oli ainakin mukavaa! Ja kiitos myös Chainhead ja hotellin henkilökunta!

Menomatkalla tietysti taas paholaisen kanaa Kyyjärven shellillä!

Kommentoi

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä...: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>