Ilokivi 2.5.2015

DSC_3679Olipa ihana päästä pitkästä aikaa soittamaan rässiä!! Ennen keikkaa vähän jännitti että mistähän sen agression saa kaivettua esiin. Edellisestä keikasta on kuitenkin jo vuosi aikaa ja neiti laulajakitaristi on tottunut hieman erilaiseen lavaesiintymiseen viimeaikoina…. No ei siinä ehtinyt kissaa sanoa keikan alussa kun infernaalisen kiihko paistoi silmistä ja suloärinä kumpusi tämän dramattisen sopraanon rintarekisteristä. Itse olin siis jo ihan fiiliksissä ekan biisin jälkeen, kun miksaaja hyökkää lavalle ja nostaa tippuneen bassonupin lattialta. No siitähän oli sitten kaappipiuhapoikki ja loppu keikka mentiin sans ampin etusella ja basso vaan täysiä monitoreihin. Tuohon ois joskus mennyt keikkafiilikset, mutta nyt tätä oli odotettu niiiiiin kauan ettei ei paljon hetkauttanut.
DSC_3636

Pitkään aikaan ei myöskään olla Ilokivessä oltu soittamassa ja tämä keikka tuli oikein hyvään saumaan, koska Ilokivi pistää ovet säppiin peruskorjauksen takia ainakin puoleksitoista vuodeksi. Nyt oli siis viimeiset hetket päästä legendaariselle lavalle muistelemaan Kamalan aluaikojen keikkoja, niitä oli silloin jos jokunen Ilokivessä :) Ihan hirveesti porukkaa ei kolmantena työväen valtakunnallisena ryyppypäivänä enää liikkeelle ollut jaksanut lähteä, mutta paikalle saapunut yleisö oli sitäkin laadukkaampaa! Tunnelataus yleisön ja bändin välilllä oli käsinkosketeltavissa!
DSC_3663

Tästä on hyvä jatkaa. Hyviä uusia covereita soiteltiin, mutta uutta omaa matskua ei vielä esitetty, ehkä ensi kerralla sitten… ;)

DSC_3714
Suurkiitokset Askolle valoista ja kyydityksestä, Riikalle ja Aamille hiuksista, meikeistä ja ennen kaikkea hauskasta seurasta! Oli myös mukava tutustua Septic Apesin mahtavaan porukkaan ja Hellsinkiläisen bläckisbändin Gravebornen tyyppeihin! Ehkä tapaamme taas samoilla lavoilla ;)

Ja kiitoksia Jaakko Manninen taas upeista kuvista!!coverphoto2015
-Karita